Στην EVENTURE αναγνωρίσαμε πολύ σύντομα τις σύγχρονες απαιτήσεις για διαδικτυακά προγράμματα περιορισμένου χρόνου με σκοπό την εκπαίδευση, την προβολή ή την παρουσίαση μιας επιχείρησης, μιας εκδήλωσης ή μιας θεματικής ενότητας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση Webinars υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα οπτικοακουστικά μέσα. Λαμβάνοντας υπόψη τη θεματολογία και το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε, σχεδιάζουμε μαζί σας το event επιτυγχάνοντας το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα.

Η επιλογή της κατάλληλης ομάδας στην οποία θα εμπιστευθείτε τη δημιουργία των webinars για τους πελάτες ή το κοινό σας είναι κομβικής σημασίας για την επιχείρησή σας. Με τα πιο σύγχρονα εργαλεία δημιουργίας webinars & το σωστό σχεδιασμό που θα ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, θα πετύχουμε μαζί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στα Webinars υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας σε studio, προσθήκης ειδικών εργαλείων όπως “live poll” και χρήσης “Green Screen”.

Η Eventure πρωτοπορώντας στον κλάδο της, σας προσφέρει καινοτόμες, συμφέρουσες και ποιοτικές λύσεις για τη διενέργεια του δικού σας “Webinar”!