Στην EVENTURE γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της χρήσης νέων τεχνολογιών στην προβολή μιας επιχείρησης ή μιας εκδήλωσης, παρέχουμε υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Web. Με την εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών μας, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση κάθε τύπου εκδήλωσης σε περιβάλλον web, virtual συνεδρίων έως και τη δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών. Χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα οπτικοακουστικά μέσα, είμαστε σε θέση να οργανώσουμε, συντονίσουμε και αναπαράγουμε ποιοτικά Web Events που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Λαμβάνοντας υπόψη τη θεματολογία και το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε, σχεδιάζουμε μαζί το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα.

Κάθε επιχείρηση που θέλει να διακριθεί στον κλάδο της, οφείλει να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση της. Η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία παράλληλα με την προνοητικότητα, είναι όχι μόνο κλειδί βιωσιμότητας αλλά και πυλώνας ανάπτυξης. Η ευελιξία στις σύγχρονες προκλήσεις αλλά και η προσαρμοστικότητα σε νέα δεδομένα, δίνει το προβάδισμα στις επιχειρήσεις, να εξελιχθούν και να αναδειχθούν σε ηγέτες στον κλάδο τους. Το internet και τα οπτικοακουστικά μέσα είναι τα πλέον χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία και Υπηρεσίες “WEB”, αποκτούμε πρόσβαση σε ένα μέρος του κοινού το οποίο πολλές φορές δεν θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε με διαφορετικό τρόπο, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητά μας. Ταυτόχρονα, διευρύνουμε τα κανάλια επικοινωνίας με το υπάρχων κοινό μας.

Η επιλογή της κατάλληλης ομάδας στην οποία θα εμπιστευθείτε τη δημιουργία των web υπηρεσιών που θα προσφέρετε στους πελάτες ή το κοινό σας είναι κομβικής σημασίας για την επιχείρησή σας. Με τα πιο σύγχρονα εργαλεία δημιουργίας web events & το σωστό σχεδιασμό που θα ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, θα πετύχουμε μαζί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μεταξύ των υπηρεσιών Web που προσφέρουμε, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας στο studio, “Live Streaming” (ζωντανή μετάδοση του σεμιναρίου/συνεδρίου), κλπ. Επιπλέον, μπορεί να γίνει προσθήκη ειδικών εργαλείων όπως live poll και χρήση “Green Screen”. Η Eventure πρωτοπορώντας στον κλάδο της, σας προσφέρει καινοτόμες, συμφέρουσες και ποιοτικές λύσεις για ένα σύνολο υπηρεσιών που αφορούν:

  • Webinars
  • Virtual/Web/Digital Συνέδρια
  • Ψηφιακά events και εκπαιδευτικά προγράμματα
  • Web Scientific events
  • Τηλεοπτικές παραγωγές